Talitha Schiffer

Adres: Kotterstraat 13 1826 CD Alkmaar
Adres Atelier: Dijken 29E, 1747 EE Tuitjenhorn
Mobiel: (+31) 6 51 55 00 14
E-mail: info@talithaschiffer.com

Museum Kranenburgh

Van 2 April tot 21 Mei zal er in Museum Kranenburgh te Bergen NH een overzichtstentoonstelling te zien zijn ter gelegenheid van het 70 jarige bestaan van de kunstenaarsvereniging KCB. 140 kunstenaars in verschillende disciplines zullen hun kunsten tonen en vertonen, de artitect niet uitgezonderd. Speciaal hiervoor zal er nieuw werk gemaakt worden dus komt dat zien… Openingstijden van di-zo van 10 tot 17 u.

From the 2d of April till the 21th of May Museum Kranenburgh in Bergen NH will host a exhibition of the KCB artist association. 140 artist in all kinds of disciplines will participate, including the Artitect Schiffer. The work she will exhibit has not found form yet.

AUTHOR: tschiffer
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.