Talitha Schiffer

Adres: Kotterstraat 13 1826 CD Alkmaar
Adres Atelier: Dijken 29E, 1747 EE Tuitjenhorn
Mobiel: (+31) 6 51 55 00 14
E-mail: info@talithaschiffer.com

0

— Ruimte voor Onzekerheid

De tent, de perfecte verbeelding van ‘ruimte voor onzekerheid’. Schuilplaats mobiel, voor vele doeleinden geschikt. Het draait hier om tenten die verbinding maken met verschillende werelden. Het tentenkamp voor hen die huis en haard hebben verlaten. Zij vluchten voor de zekerheid. Enerzijds voor de zekerheid dat hun leven door geweld verwoest zal worden… Anderzijds voor de zekerheid dat alles bij het oude blijft… In deze ruimte voor onzekerheid vindt een ieder wat hij nodig heeft. Enerzijds de veiligheid en structuur om weer een leven op te bouwen… Anderzijds het afstand nemen van herhaling en de sleur…

Verlangen naar zekerheid is een typisch mensending. Op welke manier dit ervaren wordt, hangt af van de eigen werkelijkheid. De contrasten tussen het ervaren van deze (on)zekerheid komen samen in deze installatie. In een zoektocht naar de betekenis van onzekerheid en haar verschijningsvorm vindt beeldend kunstenaar Talitha Schiffer onvermijdelijk ook de zekerheid.

 

 

 

 

 

AUTHOR: tschiffer
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.