Parts Objects

Kunst die je bezig hout!

Parts Objects zijn interactieve beelden van hout. Ze worden gezaagd vanuit een massief stuk hout in verschillende delen. Deze delen passen perfect in elkaar, zij zijn vormverwanten. Terwijl zij een geheel vormen, laten zij samen of alleen ook een krachtig beeld zien. Parts objects nodigen uit tot spelen, actie en reflectie.

Parts Face it

De Parts Face it collectie heeft een bijzonder uitgangspunt. Ken je dat fenomeen dat je overal gezichten in kan herkennen? Deze parts staat er bol van! De verschillende delen vormen samen een eindeloze stroom aan gezichten en karakter. Pure fun! Laat je kind in jezelf vrij en ontdek de humor in de Face it collectie.

Parts Specials

Parts zijn speciaal, maar deze collectie is nog specialer! Deze Parts zijn volwassen geworden. Iets groter in formaat, altijd in prachtige houtsoorten en strak in vorm. In deze Parts komt alles samen. Oordeel zelf!

Natuurlijk willen ook deze Parts aangeraakt worden. ‘Verandering van compositie doet leven’ Zo luidt het credo van het Parts Concept!

Een Parts kopen? Waar dan? En wat kost dat?

Een Parts Object bemachtigen kan op verschillende manieren. Natuurlijk kan het via deze site. Stuur me een mail voor een bestelling of een bezoek aan mijn atelier. Parts worden uit voorraad geleverd of worden in opdracht gemaakt in gewenste houtsoort en afmeting. De prijs hangt af van de maat, houtsoort en complexiteit. Ze zijn er vanaf 75 euro.