Parts Concepts

Veelzijdige interactieve kunst

Parts Concepts is een kunstproject dat draait om creativiteit en communicatie. Ruimtelijke objecten die elk bestaan uit verschillende delen die precies in elkaar passen, vormen de basis van het project. Parts objecten zijn ontworpen om de creativiteit van  haar publiek te stimuleren. Zij nodigen uit tot kijken, reflecteren en vooral tot participeren. In elk Parts object schuilen minstens 100 verschillende beelden. Elk met een eigen verhaal en expressie.  

In het verlengde van de objecten zijn er educatieve programma’s en een performance ontwikkeld. 

Parts Objects

Parts objecten van massief hout hebben elk een eigen vormentaal, expressie en mogelijkheden. Ze bestaan uit vijf verschillende delen waarvan het vijfde deel altijd in het hart van het blok zit. Letterlijk en figuurlijk het hart van het werk! Tijdens het maken van je eigen compositie kom je er vanzelf achter waar het geplaatst moet worden.

Parts Educate

Mocht je op creatieve wijze in contact willen komen met je publiek, dan biedt het Parts Concepts uitkomst. In de vorm van een ‘Parts Expo’ of een workshop sla je de brug tussen creatie communicatie en perceptie. In elk mens schuilt een maker en een verhalenverteller..

Parts in Motion

Neem een Parts object op XL formaat, voeg er dansers en muziek aan toe en je hebt een performance genaamd Parts in Motion. Een unieke en veelzijdige voorstelling, een cross over tussen beeldende kunst, dans en muziek.

De voorstelling ‘Crossing Currents’ gaat 31 Maart in premiere. Deze kan geboekt worden voor (kunst)events, trainingen en festivals.

Natuurlijk kan de performance worden aangevuld met een bijpassende workshop.